Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Λύκειο Άνοιξης: Δήλωσε μαζί μας συμμετοχή ως εθελόντρια/ντής στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνα έως Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Κάλεσμα σε εθελοντική συνεισφορά στη διοργάνωση του 34ου Μαραθώνιου της Αθήνας.




Τα παιδιά του σχολείου μας πέρυσι συμμετείχαν ως εθελοντές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και έλαβαν εξαιρετικές κριτικές απ’ τους διοργανωτές. Πολύ θετικά σχολιάστηκε επίσης η παρουσία γονέων εθελοντών που συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά στην δράση αυτή. 

Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης ήταν, αντί της αφετηρίας του απογευματινού αγώνα των 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας (αγώνας δευτερευούσης σημασίας) που μας εμπιστεύτηκαν πέρυσι, να μας δώσουν «προαγωγή» αναθέτοντάς μας το αντίστοιχο πόστο φέτος αλλά στην αφετηρία του επίσημου πρωινού αγώνα των 42 χιλιομέτρων στον Μαραθώνα. Εκεί είναι πάνω από 12.000 πρωταθλητές - αθλητές, επίσημοι, Μ.Μ.Ε. και V.I.P. με αποτέλεσμα να είναι το πιο ενδιαφέρον και φημισμένο κομμάτι της διοργάνωσης.


Φέτος έχουμε εξασφαλίσει περισσότερες θέσεις για την εθελοντική μας ομάδα.

Καλούμε λοιπόν για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου γονείς μαθητών μας που ενδιαφέρονται να έχουν μια μοναδική εμπειρία συνεισφέροντας σε μια παγκόσμια διοργάνωση με συμμετοχές αθλητών πάνω από 100 χώρες και εθελοντών πάνω από 10 χώρες να ενταχθούν στην φετινή εθελοντική ομάδα. Θέσεις περιορισμένες. 

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώστε να περάσουμε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά μέσω internet στο σύστημα το οποίο «κλειδώνει» σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή την βδομάδα.

Αναχώρηση πούλμαν από Άνοιξη στις 5:00 π.μ. προς την αφετηρία του αγώνα, στον Μαραθώνα, και επιστροφή στην Άνοιξη στις 13:00.

Η συλλεκτική στολή του εθελοντή και η μεταφορά με το πούλμαν παρέχεται δωρεάν. Θα δοθεί επίσημη βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής (και εντός Σαββατοκύριακου) στα τηλέφωνα.: 2109635012 και 6932777188


Υπεύθυνος εθελοντικής ομάδας Μουζάκης Βασίλειος καθηγητής μαθηματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου